Επικοινωνία

Ευελπιστούμε ότι μέσα στο δικτυακό μας τόπο θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με την εταιρεία μας και τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. Για οποιαδήποτε ερώτηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ένα έμπειρο στέλεχος θα είναι πάντα δίπλα σας, να σας εξυπηρετήσει και να προσφέρει την καλύτερη λύση για το πρόβλημα ή την επένδυση σας.

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην Αθήνα στo δήμο της Νέας Χαλκηδόνας και είναι εύκολα προσβάσιμη είτε με αυτοκίνητο είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς βρίσκεται δίπλα σε έξοδο της Εθνικής Οδού ΑΘηνών-Λαμίας (Λεωφόρος Κηφισού), πλησίον  του ηλεκτρικού σταθμού του Αγίου Ελευθερίου (πράσινη γραμμή).

Θα ήταν λοιπόν μεγάλη μας χαρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα σας ενδιαφέρει, στα τηλέφωνα που αναγράφονται, ή να μας επισκεφτείτε στα γραφεία της εταιρείας μας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μας αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα και να μας ζητήσετε προσφορά ή επιπλέον πληροφορίες, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.


Διεύθυνση: Λάμπρου Κατσώνη 74, Νέα Χαλκηδόνα, Τ.Κ. 14343

Τηλέφωνo: 210 85 47 755  –  Fax: 210 85 44 544

Email: toufekou [at] otenet.gr

 


  Καταπολέμηση διαφθοράς – υποβολή καταγγελιών

  Στο πλαίσιο διαχείρισης της ποιότητας και εφαρμογής συστήματος επιχειρηματικής ηθικής, η Εταιρεία δέχεται και διαχειρίζεται καταγγελίες που αφορούν σε παραβίαση πολιτικών και διαδικασιών και της ισχύουσας νομοθεσίας (π.χ. διαφθορά, καταχρήσεις, διακρίσεις, κλοπή, ξέπλυμα χρήματος, οικονομικές καταστάσεις, , κλπ). Οι εργαζόμενοι ή/και τρίτα πρόσωπα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν επώνυμα ή ανώνυμα καταγγελίες με τυχόν παραβιάσεις της εταιρείας ή/και της νομοθεσίας.

  Η εταιρεία επιβεβαιώνει την εμπιστευτικότητα και τη μη ύπαρξη αντίποινων για το καταγγέλλον πρόσωπο. Παρακαλούμε, λάβετε υπόψη σοβαρά τις συνέπειες που είναι δυνατό να έχουν οι παρεχόμενες πληροφορίες στους εμπλεκόμενους.

  Εναλλακτικά, μπορείτε να υποβάλλετε την καταγγελία:

  • Στην ταχυδρομική διεύθυνση της εταιρείας: Λάμπρου Κατσώνη 74, ΤΚ 143 43 Ν.Χαλκηδόνα
  • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας: k_toufekou [at] tee.gr
  • Στο τηλέφωνο (Δε-Πα: 9-5): 210 8547755
  • Στο φαξ: 210 8544544