Υπηρεσίες

Η εταιρεία Γ. Κ. Τουφεκούλας Ε.Τ.Ε. στα σαράντα χρόνια λειτουργίας της έχει να επιδείξει μια σειρά προσφερόμενων υπηρεσιών, με σεβασμό και διαφάνεια προς τον πελάτη, γι’ αυτό και όλα αυτά τα χρόνια, όλο και περισσότεροι πελάτες, εμπιστεύονται την εταιρεία μας για τα σύγχρονα, άρτια και λειτουργικά έργα που παράγει και δημιουργεί. Η τήρηση των βασικών αρχών της ασφάλειας, της ποιότητας, της αισθητικής και της οικονομίας, καθώς και η συνεχής διερεύνηση των υπηρεσιών και του πεδίου δραστηριοτήτων της εταιρείας, τόσο από γεωγραφικής όσο και από τεχνικής άποψης, αποτελεί καίριο ζήτημα. Για το λόγο αυτό φροντίζουμε για τη διεύρυνση της εμπειρίας και των γνώσεων του προσωπικού, με συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών μας σε θέματα υλικών, σχεδιασμού και τεχνολογιών, ώστε να δημιουργούμε έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, τα οποία ξεπερνάνε τις προσδοκίες μας.
Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας βασίζονται στο τρίπτυχο της ολοκληρωμένης διαδικασίας μιας τεχνικής κατασκευής “Σχεδίαση – Κατασκευή – Λειτουργία” και στην παροχή πρόσθετων σχετικών υπηρεσιών υψηλών απαιτήσεων που προσανατολίζονται σε ποικίλους τεχνικούς τομείς:
Μελέτη – Σύνταξη οικοδομικών μελετών, αδειών και αποτυπώσεων
Κατασκευή – Γενικές και Ειδικές κατασκευές δημόσιων και ιδιωτικών έργων
Συντήρηση & Επισκευή – Ηλεκτρομηχανολογικών & Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων
Ανακαίνιση και Αναβάθμιση – Κτιρίων και Εγκαταστάσεων
Διαχείριση Έργου – Επίβλεψη & Οργάνωση αναληφθέντων τεχνικών έργων

 

ΣΧΕΔΙΑΣΗ
ΣΧΕΔΙΑΣΗ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

 

 

 

 

 

 

Σήμερα, η εταιρεία, μέσα από μία πορεία 40 ετών, βρίσκεται σε θέση να σας εγγυηθεί για την άρτια κατάρτιση και την προηγμένη τεχνογνωσία της στον χώρο του μηχανικού. Στόχος της παραμένει όλα αυτά τα χρόνια η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της. Η εμπιστοσύνη που εξακολουθούν να μας δείχνουν οι πελάτες μας αποτελεί εχέγγυο για την ποιότητα των υπηρεσιών μας, καθώς και κίνητρο για συνεχώς καλύτερες και δημιουργικότερες λύσεις.