Ποιοι είμαστε

Η τεχνική εταιρεία Γ. Κ. ΤΟΥΦΕΚΟΥΛΑΣ Ε.Τ.Ε. αποτελεί επιλογή από τους πελάτες της στον τομέα των κατασκευών εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, αφού κάθε έργο της χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα, χαμηλό κόστος και βέλτιστη παράδοση. Ο λόγος αυτής της επιτυχίας είναι οι αρχές που ακολουθεί, οι υψηλές προδιαγραφές που θέτει και το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρει. Η εταιρεία προσπαθεί να διευρύνει τις δυνατότητές της στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, ώστε να αποκτήσει πρωτοποριακό ρόλο στο χώρο της κατασκευής.

Επιθυμία μας στην εταιρεία είναι όταν ολοκληρώνουμε ένα έργο να παραδίδουμε ένα περίτεχνο, αξιόπιστο και ποιοτικό αποτέλεσμα και οι πελάτες μας να είναι ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας, στοιχείο που έχουμε διασφαλίσει μέχρι σήμερα. Σήμερα, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, η εταιρεία μας μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, γεγονός που το επιτρέπει η βαθιά γνώση του χώρου των κατασκευών και η ποιότητα της δουλειάς μας.

Προκειμένου να διατηρηθεί η παραπάνω εικόνα η εταιρεία συνεχίζει τις επενδύσεις της σε ανθρώπινο δυναμικό  και νέες τεχνολογίες, θέτοντας τις βάσεις για μία υγιή και συνεχή ανάπτυξη. Σήμερα διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο των τεχνικών και κατασκευαστικών εταιρειών στην Ελλάδα, ακολουθώντας πιστά τις βασικές αρχές της αξιοπιστίας, της ασφάλειας και της ποιότητας, τρία στοιχεία που αποτελούν την επιτυχία κάθε υγιούς επιχείρησης.