Ανακαινίσεις

Η Γ. Κ. Τουφεκούλας Ε.Τ.Ε. στον τομέα της μελέτης, κατασκευής και επίβλεψης ιδιωτικών έργων αναλαμβάνει ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων και παρέχει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών. Σε συνεχή συνεργασία με τον πελάτη, η εταιρεία αναλαμβάνει την πλήρη μελέτη του έργου, είτε πρόκειται για μερική είτε για ολική ανακαίνιση, από το στάδιο της αρχικής ιδέας και σύλληψης, μέχρι την υλοποίηση και την τελική παράδοση του έργου.

Ο όρος ανακαίνιση περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εργασιών και χωρίζεται σε πολλές μικρότερες κατηγορίες, ανάλογα με την έκταση της επέμβασης. Μία ανακαίνιση μπορεί να είναι πολύ απλή, όπως για παράδειγμα συγκεκριμένες εργασίες είτε κάποιες μικρές αλλαγές, έως ριζική. Επίσης, μπορεί να περιλαμβάνει είτε εξωτερικές εργασίες αναβάθμισης, είτε εσωτερικές εργασίες ανακαίνισης. Σε κάθε περίπτωση, η σωστή μελέτη του χώρου και των αναγκών που πρόκειται να εξυπηρετήσει, είναι η βάση για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Σημαντικό στοιχείο για να είναι επιτυχής μία ανακαίνιση είναι η επιλογή της κατάλληλης κατασκευαστικής εταιρείας, η οποία θα πρέπει να είναι σε θέση να αναλάβει κάθε είδους έργο, από το πιο απλό μέχρι το πιο απαιτητικό. Η εταιρεία μας, με την πολύχρονη παρουσία της σε κατασκευές δημόσιων και ιδιωτικών έργων, σας εγγυάται αποτελέσματα κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής, καθώς απαρτίζεται από μία επιστημονική ομάδα μηχανικών όλων των ειδικοτήτων, την οποία συμπληρώνουν τα άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία μας και ο πλούσιος ιδιόκτητος εξοπλισμός μας.

Βασικό συστατικό μίας επιτυχημένης ανακαίνισης είναι η μελέτη και ο σωστός σχεδιασμός της από το πρώτο κιόλας στάδιο. Το προσωπικό της εταιρείας και οι συνεργάτες μας θα επισκεφτούν το χώρο σας για να τον αποτυπώσουν και τον καταγράψουν και θα συζητήσουν μαζί σας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, ώστε ο σχεδιασμός που θα ακολουθήσει να βασιστεί στην δική σας προσωπικότητα. Ο σωστός σχεδιασμός βασίζεται αρχικά στην προσωπικό γούστο του πελάτη και έπειτα στην εμπιστοσύνη που αυτός θα επιδείξει στους ανθρώπους μας, οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα ώστε να υλοποιήσουν τη βέλτιστη λύση για εσάς, με κριτήριο την εργονομία, την άνεση, τη λειτουργικότητα και την αναβάθμιση της αισθητικής του χώρου.

Η παρουσίαση της πρότασης ανακαίνισης γίνεται με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, με κατόψεις και όψεις του χώρου, χρωματικές προτάσεις, καθώς και τρισδιάστατες απεικονίσεις, σε αρκετές παραλλαγές και διατάξεις, ώστε να επιλέξετε την ιδανική για εσάς λύση. Για την υλοποίησή της προσφέρεται ποικιλία επιλογών και μεθόδων κατασκευής, αναζητώντας τη χρυσή τομή ανάμεσα στην υψηλή ποιότητα του αποτελέσματος και το χαμηλό κόστος. Η πρόταση συνοδεύεται φυσικά και από έναν αναλυτικό προϋπολογισμό και χρονοδιάγραμμα του έργου, ώστε ο πελάτης να έχει την ακριβή εικόνα της κάθε εργασίας ξεχωριστά.

Απαράμιλλη αρχή της εταιρείας αποτελεί η χρήση σύγχρονων υλικών και ποιοτικών προϊόντων, ώστε να υπάρχει εγγύηση για την επένδυση του πελάτη, η οποία θα αποφέρει τη μακροζωία της κατασκευής και το μέγιστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα του χώρου σας. Η προμήθεια των προϊόντων από μία εκτενή λίστα των συνεργαζόμενων και έμπιστων προμηθευτών μας εξασφαλίζει την ταχύτερη παράδοση του έργου, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που προσφέρει η εταιρεία μας είναι η διασφάλιση και η εγγύηση για την μελλοντική συντήρηση και καλή λειτουργία του έργου, με τους επιβλέποντες μηχανικούς οι οποίοι είναι πάντα στη διάθεση του πελάτη.

  • Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Κυψέλη
  • Ανακαίνιση Κομμωτηρίου στη Λούτσα
  • Ανακαίνιση πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Αρτέμιδα
  • Ανακαίνιση χώρου Μασάζ στη Λούτσα