Οικοδομικά

Η επιτυχημένη και ανοδική πορεία της εταιρείας αποδεικνύει πως η δραστηριότητά της στον κατασκευαστικό τομέα με μεράκι και δημιουργικότητα καλύπτει όλες τις εκάστοτε απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών της. Μένοντας πάντα πιστή στις αξίες και τους στόχους της δρα με γνώμονα την αξιοπιστία και το σεβασμό προς τον πελάτη. Το προσωπικό της εταιρείας δουλεύει σκληρά ώστε να προσφέρει στον τομέα της κατασκευής λύσεις υψηλής ποιότητας, με όσο το δυνατό πιο βιώσιμες και φιλικές μεθόδους προς τον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον.

Η εταιρεία απαρτίζεται από μία επιστημονική ομάδα μηχανικών όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη συνεχή επίβλεψη και τον έλεγχο της πορείας των έργων, όχι μόνο κατά τη διάρκειά τους, αλλά και κατά τη συντήρηση και τη σωστή λειτουργία τους στο μέλλον. Τα άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία και ο ιδιόκτητος εξοπλισμός της εταιρείας προσφέρουν ποικιλία σε μεθόδους κατασκευής και υλικά, αναζητώντας την ισορροπία ανάμεσα στην ποιότητα και το χαμηλό κόστος. Στόχος όλων των οικοδομικών έργων της εταιρείας είναι η μακροζωία και η εργονομία της κατασκευής, ο σωστός σχεδιασμός της και ένα υψηλό λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα, με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος και ταχύτερη παράδοση στον πελάτη.
Στην εταιρεία μας, η αξιοπιστία και ο λόγος του προσωπικού είναι η εγγύηση για την επένδυση του εκάστοτε πελάτη μας, γι’ αυτό και οι κατασκευές μας αποτελούν το λόγο που όλα αυτά τα χρόνια μας εμπιστεύονται και μας τιμούν με την επιλογή τους. Η εταιρεία έχει στο ενεργητικό της σημαντικά οικοδομικά έργα, συμπληρώνοντας τον μακρύ κατάλογο μεγάλων και ειδικών τεχνικών κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα, καθώς και μεταλλικές κατασκευές σε πλήθος κτιρίων: εργοστάσια, βιομηχανίες, στρατόπεδα, αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και σε άλλα δημόσια ή ιδιωτικά κτίρια.

  • Κατασκευή συγκροτήματος πολυκατοικιών διαμερισμάτων στη Μεταμόρφωση
  • Κατασκευή οκταόροφης πολυκατοικίας 29 διαμερισμάτων με 2 υπόγεια και pilotis στην οδό Κυπαρίσσου